Pariserbøffer med alt i tilbehør.
Koldskål med jordbær.
Vi laver en dejlig fiskeret i dag.
Kyllingefrikasse med nye kartofler.
Forret: Lille salat med avocado og store rejer, dertil hjemmebag.
Hovedret: Spareribs med blomkålsbearnaise, pommes frites og coleslaw.
Hovedret: Kalveculotte med persillekartofler, mild pebersauce og grønt.
Dessert: Frisk frugtsalat i chokoladeskåle, dertil råcreme.
Vi laver en god frokost med både koldt og lunt.
Frikadeller med nye kartofler, løgsovs og rødbeder.
Coq au riesling med svampe og skalotteløg, dertil jasminris.
Gulerod-græskarsuppe med hjemmebagt brød.
Pandekager med is og chokoladesovs.
Hakkebøf med halve bagte kartofler, majskolber og barbecuesauce.
Forret: Et stykke med røget laks og stuvet spinat.
Hovedret: Koteletter i fad med kartoffelrøsti og grønt.
Hovedret: kalvefilet med ratatouille og flødekartofler.
Dessert: Tuckiksekage med marengs , creme og friske bær.
Frokostmenu: Vi laver en god frokost med både koldt og lunt.
Stegt flæsk med persillesovs og rødbeder.
Stegt kylling med mild sennepssauce, stegte kartofler og grønt.