Hovedret: Kyllingeburger med salat, tomat, agurk og dressing.
Dessert: Vi serverer en Sarah Bernard kage og en kop kaffe.
Forret: Smørstegt cannape med røget laks og caviar.
Hovedret: Wienerschnitzel med brasede kartofler, smørsauce, ærter og "drengen".
Frokostmenu: Vi serverer en god frokost med både koldt og lunt.
Frikadeller med nye kartofler, skysauce, blomkål og gulerødder.
Kyllingefilet med baconsquash og cremet spaghetti med forårsløg, dertil foccaciabrød.
Vi laver en god fiskeret i dag.
Gullash med gulerods-kartoffelmos og hjemmelavede rødbeder.
Forret: Tartelet med svampestuvning, pyntet med persillefrites.
Hovedret: Skinke med løvstikkekartofler, dampede broccoli, stegte kvarte majs og skysauce.
Hovedret: Krondyrsteg med stegte kartofler, sauce, waldorfsalat, surt og tyttebær.
Dessert: Vi serverer en karamelsnitte, dertil en kop kaffe med bailey.
Frokost: Vi serverer en god frokost med både koldt og lunt.