Vegetarisk dag: Quinoa-frikadeller med paprikasauce, stegte kartofler, smørdampede asparges og gulerødder.
Boller i karry med ris, grønt og mangochutney.
Forret: Tartelet med bacon- svampestuvning.
Hovedret: Kalvesteg med estrgonsauce, ratatouille og kartofler.
Hovedret: Nakkesteg med hvide kartofler, surt, grønt og skysauce.
Dessert: Citronfromagetærte med skum.
Frokostmenu: Sild med karrysalat, æg og rejer, små frankfurtere med sennep og rødbede, marineret kartoffelsalat med pebre og mezzanotomat. Brød og smør.
Forskellige ost med kiks og druer.
Pasta Bolognese med parmesan og frisk basilikum.
Svensk pølseret med rødbeder og godt med purløg.
Fish n′ chips med hjemmerørt sauce tartare.
Frokostmenu. Sild og karrysalat, Tunmousse med en frisk grøn salat, tærter med forskelligt fyld, varm leverpostej med stegte østershatte, bacon og rødbeder. Brød og smør.
Gulerodskage med daim.
Forret: Hønsekødsuppe med kød og melboller, dertil flutes.
Hovedret: Flæskesteg med hvide kartofler, rødkål og den gode sovs.
Hovedret: Wiener schnitzler med brasede kartofler, ærter, smørsauce og wienerdrengen.
Dessert: Iskold rabarbersuppe med friske bær.
Frokostmenu: Sild, halve æg og karrysalat, Chrispy kylling med coleslaw, glaseret skinke med friske grønne asparges, roastbeef med peberrod, remoulade og ristet løg. Brød og smør.
Forskellige oste med kiks og druer.
Lasagne af oksekød, dertil hjemmebagt brød og tomatsalat.
Kalvefrikasse med asparges, ærter og gulerødder, dertil hvide kartofler og hjemmelavet agurkesalat.
Vegetarisk dag: Spaghetti Puttanesca.