Hovedret: Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, skysauce og Wienerdrengen.
Dessert: Jordbærtærte med flødeskum.
Frokostmenu: Sild og karrysalat, roastbeef med hjemmelavet remoulade og peberrod, forloren skildpadde med smilende æg, grønsagstærter. Brød og smør. Oste med kiks og druer.
Bøf Lindstrøm med stegte kartofler, bearnaise og grønt.
Kylling panang med jasminris og grønt.
Beboerønske til lige netop denne dag. :)
Hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler og rødbeder.
Revelsben med hvide kartofler, skysauce og hjemmelavet agurkesalat.
Forret: Ferskensuppe med ris og rejer, dertil hjemmebagt flutes.
Hovedret: Rosastegt kalveculotte med hasselbagte kartofler, grilltomat og rødvinssauce.
Hovedret: Rullesteg med svesker, hvide kartofler, skysauce, surt og sødt.
Dessert: Pære belle Helene.
Frokostmenu: Stegte lune sild med løg og karrysalat, små frikadeller med kartoffelsalat, farseret kalkunbryst-pålæg med italiensk salat og asparges, vegetarminiforårsruller med sød chilisauce. Brød og smør. Oste med kiks og druer.
Koteletter i fad med masser af grønt, dertil ris og kartofler.
Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder.
Vi laver fisk i dag med dejligt tilbehør.
Kyllingekarbonader med estragonsauce, stegte kartofler og grønt.
Forret: Lille salat med crispy kylling, parmesan, cherrytomat og dressing, dertil flutes.
Hovedret: Gammel daws oksesteg med hvide kartofler, perleløg og tyttebær.
Hovedret: Hamburgerryg med hvide kartofler, skysauce og sommergrønt.
Dessert: Kærnemælkskoldskål med kammerjunker.