Menu plan
Aftenmenu i dag onsdag

Vi laver en god fiskeret i dag.



Aftenmenu i morgen torsdag

Gullash med stegte ris og bagte rødbeder.



Aftenmenu fredag den 31-01-2025

Forret: bresola marineret i trøffelolie på smørristet brød, pyntet med langtidsbagte cherrytomater.


Hovedret: Urtefyldt kyllingebryst med kartoffelrösti, smørstegte porrer og estragon sauce.



Frokostmenu lørdag den 01-02-2025

Frokostmenu. Vi laver god frokost med blandt andet Pariserbøf.



Aftenmenu lørdag den 01-02-2025

Hovedret: Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder.


Dessert: Frugt-is med skum og bær. 


 



Frokostmenu søndag den 02-02-2025

Vi laver god frokost med både koldt og lunt.



Aftenmenu mandag den 03-02-2025

Lasagne af oksekød med masser af grønt, dertil hjemmebag.



Aftenmenu tirsdag den 04-02-2025

Biksemad med bearnaise, spejlæg, rugbrød og rødbeder.



Aftenmenu onsdag den 05-02-2025

Indisk dahl med raita og pestobrød.



Aftenmenu torsdag den 06-02-2025

Rullesteg med svesker, hvide kartofler, surt og skysauce.



Aftenmenu fredag den 07-02-2025

Forret: Lille rejecocktail med dressing og flutes


Hovedret: Kalveculotte med flødekartofler og grilltomat.



Frokostmenu lørdag den 08-02-2025

Frokostmenu:


Vi laver god frokost med blandt andet sprødstegt fiskefilet med citron og remoulade.



Aftenmenu lørdag den 08-02-2025

Hovedret: Marinerede grillkøller med stegte kartofler, paprikasauce og grønt.


Dessert:  Svesketrifli med makroner og creme.



Frokostmenu søndag den 09-02-2025

Frokostmenu: Vi laver god frokost med både koldt og lunt.