Vi laver en god fiskeret i dag.
Gullash med stegte ris og bagte rødbeder.
Forret: bresola marineret i trøffelolie på smørristet brød, pyntet med langtidsbagte cherrytomater.
Hovedret: Urtefyldt kyllingebryst med kartoffelrösti, smørstegte porrer og estragon sauce.
Frokostmenu. Vi laver god frokost med blandt andet Pariserbøf.
Hovedret: Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder.
Dessert: Frugt-is med skum og bær.
Vi laver god frokost med både koldt og lunt.
Lasagne af oksekød med masser af grønt, dertil hjemmebag.
Biksemad med bearnaise, spejlæg, rugbrød og rødbeder.
Indisk dahl med raita og pestobrød.
Rullesteg med svesker, hvide kartofler, surt og skysauce.
Forret: Lille rejecocktail med dressing og flutes
Hovedret: Kalveculotte med flødekartofler og grilltomat.
Frokostmenu:
Vi laver god frokost med blandt andet sprødstegt fiskefilet med citron og remoulade.
Hovedret: Marinerede grillkøller med stegte kartofler, paprikasauce og grønt.
Dessert: Svesketrifli med makroner og creme.
Frokostmenu: Vi laver god frokost med både koldt og lunt.