Menu plan
Aftenmenu i dag fredag

Hovedret: Kyllingeburger med salat, tomat, agurk og dressing.


Dessert:  Vi serverer en Sarah Bernard kage og en kop kaffe.



Aftenmenu i morgen lørdag

Forret: Smørstegt cannape med røget laks og caviar.


Hovedret: Wienerschnitzel med brasede kartofler, smørsauce, ærter og "drengen".



Frokostmenu søndag den 04-05-2025

Frokostmenu: Vi serverer en god frokost med både koldt og lunt.



Aftenmenu mandag den 05-05-2025

Frikadeller med nye kartofler, skysauce, blomkål og gulerødder.



Aftenmenu tirsdag den 06-05-2025

Kyllingefilet med baconsquash og cremet spaghetti med forårsløg, dertil foccaciabrød.



Aftenmenu onsdag den 07-05-2025

Vi laver en god fiskeret i dag.



Aftenmenu torsdag den 08-05-2025

Gullash med gulerods-kartoffelmos og hjemmelavede rødbeder.



Aftenmenu fredag den 09-05-2025

Forret: Tartelet med svampestuvning, pyntet med persillefrites.


Hovedret: Skinke med løvstikkekartofler, dampede broccoli, stegte kvarte majs og skysauce.



Aftenmenu lørdag den 10-05-2025

Hovedret: Krondyrsteg med stegte kartofler, sauce, waldorfsalat, surt og tyttebær.


Dessert: Vi serverer en karamelsnitte, dertil en kop kaffe med bailey.



Frokostmenu søndag den 11-05-2025

Frokost: Vi serverer en god frokost med både koldt og lunt.