Hovedret: Oksegryde med svampe og gulerødder, dertil mos og surt.
Dessert: Tiramisu med blommer.
Frokostmenu: Sild og karrysalat, kropølse med hjemmerørt remoulade og ristet løg, Koldanrettet dampet torsk med dressing, asparges og caviar, stegt medister med rødkål. Brød og smør. Oste med kiks og druer.
Stegt kylling med mild sennepssauce, hasselbagt kartoffel og grønt.
Hvidkålsrouletter med skysauce, hvide kartofler, asier og grønt.
Stegt laks med gremolata, serveres med cremet spinat, forårsløg og tomat, dertil ris.
Hakkebøf i fad med champignon, chorizo og en masse dejligt grønt, dertil krydrede kartoffelbåde.
Hovedret: Braiseret lammekølle med flødekartofler og grønt, dertil bønnesalat.
Dessert: Lune pandekager med nougatis.
Forret: Svampesuppe med vores populære hjemmebagte flutes.
Hovedret: Panerede mørbradbøffer med brasede kartofler, pebersauce og grønt.
Frokostmenu: Sild og karrysalat, røget mørbrad med æggestand, lun leverpostej med champignon og bacon, små pariserbøf med peberrod, løg, æggeblomme og rødbede. Brød og smør.
Oste med kiks og druer.
Mortens aften
Andesteg med brune og hvide kartofler, rødkål, agurkesalat, Waldorfsalat og den gode sovs.
Dessert: Gammeldags æblekage.
Årets Gode julefrokost.