Frokostmenu: Sild med karrysalat, æg og rejer, små frankfurtere med sennep og rødbede, marineret kartoffelsalat med pebre og mezzanotomat. Brød og smør.
Forskellige ost med kiks og druer.
Pasta Bolognese med parmesan og frisk basilikum.
Svensk pølseret med rødbeder og godt med purløg.
Fish n′ chips med hjemmerørt sauce tartare.
Frokostmenu. Sild og karrysalat, Tunmousse med en frisk grøn salat, tærter med forskelligt fyld, varm leverpostej med stegte østershatte, bacon og rødbeder. Brød og smør.
Gulerodskage med daim.
Forret: Hønsekødsuppe med kød og melboller, dertil flutes.
Hovedret: Flæskesteg med hvide kartofler, rødkål og den gode sovs.
Hovedret: Wiener schnitzler med brasede kartofler, ærter, smørsauce og wienerdrengen.
Dessert: Iskold rabarbersuppe med friske bær.
Frokostmenu: Sild, halve æg og karrysalat, Chrispy kylling med coleslaw, glaseret skinke med friske grønne asparges, roastbeef med peberrod, remoulade og ristet løg. Brød og smør.
Forskellige oste med kiks og druer.
Lasagne af oksekød, dertil hjemmebagt brød og tomatsalat.
Kalvefrikasse med asparges, ærter og gulerødder, dertil hvide kartofler og hjemmelavet agurkesalat.
Vegetarisk dag: Spaghetti Puttanesca.
Koteletter i gorgonzolasauce med bagte tomater og halve stegte kartofler.
Forret: Dampede friske grønne asparges med parmesan, anrettet på salat, dertil hjemmebagt brød.
Hovedret: Bbq-marinerede kamben med Whiskysauce, stegte kartofler og coleslaw.
Hovedret: Coq au riesling, dertil ris og grønt.
Dessert: Jordbær Romanof.
Frokostmenu: Lune stegte sild med karrysalat, Frikadeller med rødkål, Sprængt oksebryst med peberrodssalat, crossiant med hønsesalat. Brød og smør.
Ost med druer og kiks.
Frokostmenu: Dampet laks med sauce verte, rejer og asparges, tarteletter med høns i asparges, røget rullepølse med sky og rå løg, miniforårsruller med sød chilisauce. Brød og smør.
Frisk frugtsalat med råcreme.
tog 0,6875 sekunder om at loade