Frokostmenu: Vi laver en god frokost med både koldt og lunt.
Boller i karry med ris og mangochutney.
Madpandekager med forskelligt fyld, dertil en fyldig spidskålssalat.
Vi laver en god fiskeret i dag.
Shepards pie (hakket oksekød i fad med bagt kartoffelmos), dertil grillet grønt.
Forret: Røget makrelrilette på surdejsbrød med urter og citron.
Hovedret: Kylling saute chasseur med svampe og stegte kartofler.
Hovedret: Hamburgerryg med hvide kartofler, aspargessauce og sommergrønt.
Dessert: Is-sandwich med chokoladecookies og hindbæris.
Frokostmenu: Vi laver god frokost med både koldt og lunt.
Sankt Hans, vi håber på godt vejr... så der kan grilles.
Brændende kærlighed med mos og rødbeder.
Grøntsagslasagne med masser af det gode grønt, dertil brød bagt af durummel.
Kylling Panang med kokosmælk, dertil jasminris.
Forret. Bruchetta med bagte tomater og mozzeralla.
Hovedret. Baconsvøbt hakkebøf med kartoffelbåde, bearnaise og grillet grønt.
Hovedret. Ølbraiseret nakkefilet med stegte kartofler, skysauce og grønt.
Dessert. Jordbær panna cotta.
Frokostmenu. Vi laver god frokost med både lunt og koldt.