Menuplan

Gældende fra 1. juli 2024
Frokost alle hverdage,
søn- og helligdage kl. 12.00 – 13.00
Middag kl. 17.30 – 18.30

Jule- og nytårsaften serveres kun festmiddag.

Ret til ændringer forbeholdes

Ret til ændringer forbeholdes


Aftenmenu i dag torsdag

Shepards pie med rød spidskålssalat, dertil hjemmebagt speltbrød.




Aftenmenu i morgen fredag

Forret: Røget laks severet på salat, dertil lune kartoffelvafler og dressing. 


Hovedret: Ribbensteg med rødkål, skysauce, hvide kartofler og surt.




Aftenmenu lørdag den 23-11-2024

Hovedret: Bankekød serveret med god kartoffelmos med pastinak, dertil bagte rødbeder.


Dessert: Citronfromage med flødeskum.




Frokostmenu søndag den 24-11-2024

Frokostmenu: Lune stegte sild med løg, frikadeller med rødkål og surt, Lufttørret skinke med røræg, grønsagstærte med sauce verte. Brød og smør.


Ris a la mande med kirsebær sauce. 




Aftenmenu mandag den 25-11-2024

Helstegt kylling med den gode sovs, dertil petit kartofler, gulerødder og grønkålssalat.




Aftenmenu tirsdag den 26-11-2024

Karbonader med stuvede grønærter og gulerødder, dertil hvide kartofler og surt.




Aftenmenu onsdag den 27-11-2024

Stegt mørksejfilet med bløde løg og hvide kartofler, dertil grønt og brunet smørsauce.




Aftenmenu torsdag den 28-11-2024

Mørbradgryde med champignon, løg og cocktailpølser, hertil serveres kartoffelmos.




Aftenmenu fredag den 29-11-2024

Forret: Aspargessuppe med kødboller og vores hjemmebagte brød.


Hovedret: Herregårdsbøf med krydrede kartoffelbåde, ærter og bearnaise.




Aftenmenu lørdag den 30-11-2024

Hovedret: Hamburgerryg med hvide og brune kartofler, grønlangkål, sennep og rødbeder.


Dessert: Is med fyld af knuste oreo, pyntet med skum og nøddeknas.




Frokostmenu søndag den 08-12-2024  Special menu

Årets Gode julefrokost.