Shepards pie med rød spidskålssalat, dertil hjemmebagt speltbrød.
Forret: Røget laks severet på salat, dertil lune kartoffelvafler og dressing.
Hovedret: Ribbensteg med rødkål, skysauce, hvide kartofler og surt.
Hovedret: Bankekød serveret med god kartoffelmos med pastinak, dertil bagte rødbeder.
Dessert: Citronfromage med flødeskum.
Frokostmenu: Lune stegte sild med løg, frikadeller med rødkål og surt, Lufttørret skinke med røræg, grønsagstærte med sauce verte. Brød og smør.
Ris a la mande med kirsebær sauce.
Helstegt kylling med den gode sovs, dertil petit kartofler, gulerødder og grønkålssalat.
Karbonader med stuvede grønærter og gulerødder, dertil hvide kartofler og surt.
Stegt mørksejfilet med bløde løg og hvide kartofler, dertil grønt og brunet smørsauce.
Mørbradgryde med champignon, løg og cocktailpølser, hertil serveres kartoffelmos.
Forret: Aspargessuppe med kødboller og vores hjemmebagte brød.
Hovedret: Herregårdsbøf med krydrede kartoffelbåde, ærter og bearnaise.
Hovedret: Hamburgerryg med hvide og brune kartofler, grønlangkål, sennep og rødbeder.
Dessert: Is med fyld af knuste oreo, pyntet med skum og nøddeknas.
Årets Gode julefrokost.