Menuplan

Gældende fra 1. juli 2024
Frokost alle hverdage,
søn- og helligdage kl. 12.00 – 13.00
Middag kl. 17.30 – 18.30

Jule- og nytårsaften serveres kun festmiddag.

Ret til ændringer forbeholdes

Ret til ændringer forbeholdes


Frokostmenu i dag søndag

Frokostmenu: Vi laver en god frokost med både koldt og lunt.




Aftenmenu i morgen mandag

Boller i karry med ris og mangochutney.




Aftenmenu tirsdag den 17-06-2025

Madpandekager med forskelligt fyld, dertil en fyldig spidskålssalat.




Aftenmenu onsdag den 18-06-2025

Vi laver en god fiskeret i dag.




Aftenmenu torsdag den 19-06-2025

Shepards pie (hakket oksekød i fad med bagt kartoffelmos), dertil grillet grønt.




Aftenmenu fredag den 20-06-2025

Forret: Røget makrelrilette på surdejsbrød med urter og citron.


Hovedret: Kylling saute chasseur med svampe og stegte kartofler.




Aftenmenu lørdag den 21-06-2025

Hovedret: Hamburgerryg med hvide kartofler, aspargessauce og sommergrønt.


Dessert: Is-sandwich med chokoladecookies og hindbæris.




Frokostmenu søndag den 22-06-2025

Frokostmenu: Vi laver god frokost med både koldt og lunt.




Aftenmenu mandag den 23-06-2025

Sankt Hans, vi håber på godt vejr... så der kan grilles.




Aftenmenu tirsdag den 24-06-2025

Brændende kærlighed med mos og rødbeder.




Aftenmenu onsdag den 25-06-2025

Grøntsagslasagne med masser af det gode grønt, dertil brød bagt af durummel.




Aftenmenu torsdag den 26-06-2025

Kylling Panang med kokosmælk, dertil jasminris.




Aftenmenu fredag den 27-06-2025

Forret. Bruchetta med bagte tomater og mozzeralla.


Hovedret. Baconsvøbt hakkebøf med kartoffelbåde, bearnaise og grillet grønt.




Aftenmenu lørdag den 28-06-2025

Hovedret. Ølbraiseret nakkefilet med stegte kartofler, skysauce og grønt.


Dessert. Jordbær panna cotta.




Frokostmenu søndag den 29-06-2025

Frokostmenu. Vi laver god frokost med både lunt og koldt.