Menuplan

Gældende fra 1. juli 2024
Frokost alle hverdage,
søn- og helligdage kl. 12.00 – 13.00
Middag kl. 17.30 – 18.30

Jule- og nytårsaften serveres kun festmiddag.

Ret til ændringer forbeholdes


Ret til ændringer forbeholdes

Aftenmenu i dag lørdag

Hovedret: Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, skysauce og Wienerdrengen.


Dessert: Jordbærtærte med flødeskum.



Frokostmenu i morgen søndag

Frokostmenu: Sild og karrysalat, roastbeef med hjemmelavet remoulade og peberrod, forloren skildpadde med smilende æg, grønsagstærter. Brød og smør. Oste med kiks og druer.



Aftenmenu mandag den 29-07-2024

Bøf Lindstrøm med stegte kartofler, bearnaise og grønt.



Aftenmenu tirsdag den 30-07-2024

Kylling panang med jasminris og grønt.



Aftenmenu onsdag den 31-07-2024

Beboerønske til lige netop denne dag.   :)


Hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler og rødbeder. 



Aftenmenu torsdag den 01-08-2024

Revelsben med hvide kartofler, skysauce og hjemmelavet agurkesalat.



Aftenmenu fredag den 02-08-2024

Forret: Ferskensuppe med ris og rejer, dertil hjemmebagt flutes.


Hovedret: Rosastegt kalveculotte med hasselbagte kartofler, grilltomat og rødvinssauce.



Aftenmenu lørdag den 03-08-2024

Hovedret: Rullesteg med svesker, hvide kartofler, skysauce, surt og sødt.


Dessert: Pære belle Helene.



Frokostmenu søndag den 04-08-2024

Frokostmenu: Stegte lune sild med løg og karrysalat, små frikadeller med kartoffelsalat, farseret kalkunbryst-pålæg med italiensk salat og asparges, vegetarminiforårsruller med sød chilisauce. Brød og smør. Oste med kiks og druer.



Aftenmenu mandag den 05-08-2024

Koteletter i fad med masser af grønt, dertil ris og kartofler.



Aftenmenu tirsdag den 06-08-2024

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder.



Aftenmenu onsdag den 07-08-2024

Vi laver fisk i dag med dejligt tilbehør.



Aftenmenu torsdag den 08-08-2024

Kyllingekarbonader med estragonsauce, stegte kartofler og grønt.



Aftenmenu fredag den 09-08-2024

Forret: Lille salat med crispy kylling, parmesan, cherrytomat og dressing, dertil flutes.


Hovedret: Gammel daws oksesteg med hvide kartofler, perleløg og tyttebær.


 



Aftenmenu lørdag den 10-08-2024

Hovedret: Hamburgerryg med hvide kartofler, skysauce og sommergrønt.


Dessert: Kærnemælkskoldskål med kammerjunker.



Frokostmenu søndag den 11-08-2024

Frokostmenu: Sild og karrysalat, minicrossiant med rejesalat, kartoffelæggekage med bacon, løg, tomat og purløg. Peberpate med drueagurker. Brød og smør.


Ost, kiksog druer.



Aftenmenu fredag den 30-08-2024

Høstfest-menu


Forret: Stegt rødfisk med timian, julienne af porrer og gulerod, serveret på jordskoksauce, dertil hjemmebagt flutes.


Hovedret: Helstegt oksefilet med fyldte bagte kartofler, stegte svampe og ovnbagt fennikel, dertil sauce espagnole og salatbar.


Dessert: Frisk blommetrifli med nøddeknas og vanilje råcreme.