Menuplan

Gældende fra 1. juli 2024
Frokost alle hverdage,
søn- og helligdage kl. 12.00 – 13.00
Middag kl. 17.30 – 18.30

Jule- og nytårsaften serveres kun festmiddag.

Ret til ændringer forbeholdes

Ret til ændringer forbeholdes


Aftenmenu i dag tirsdag

Stegt kylling med mild sennepssauce, stegte kartofler og grønt.




Aftenmenu i morgen onsdag

Vi laver en god fiskeret i dag.




Aftenmenu torsdag den 17-07-2025

Hakkebøf i fad med champignon, chorizo, dertil kartoffelbåde og grønt.




Aftenmenu fredag den 18-07-2025

Beboerønske: Gammeldags oksesteg med perleløg, bønner, hvide kartofler, skysauce og surt.


Dessert: Citronfromage med skum og pynt.




Aftenmenu lørdag den 19-07-2025

Hovedret: Forloren hare med hvide kartofler, rødkål og den gode sovs. Tyttebær og agurkesalat.


Dessert: Jordbærgrød med fløde.




Frokostmenu søndag den 20-07-2025

Frokostmenu: Vi laver en god frokost med både koldt og lunt.




Aftenmenu mandag den 21-07-2025

Svensk Pølseret, dertil grøn mixed salat og brød.




Aftenmenu tirsdag den 22-07-2025

Hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler og rødbeder.




Aftenmenu onsdag den 23-07-2025

Indisk Dahl med raita og naanbrød.




Aftenmenu torsdag den 24-07-2025

Kalkunschnitzel med brasede kartofler, ærter og paprikasauce.




Aftenmenu fredag den 25-07-2025

Forret: Kartoffelsuppe med forårsløg, bacondrys og hjemmebagt brød.


Hovedret: Skinke med blomkålsgratin, stegte store kartoffeltern og skysauce.




Aftenmenu lørdag den 26-07-2025

Hovedret: Grillkøller med flødekartofler og grønt.


Dessert: Trifli med hindbær og citroncreme.




Frokostmenu søndag den 27-07-2025

Frokostmenu: Vi laver god frokost med både koldt og lunt.




Aftenmenu mandag den 28-07-2025

Grillet kotelet med rygeost-kartoffelsalat og smørstegte bønner.




Aftenmenu tirsdag den 29-07-2025

Burger med bøf, ost, tomat, salat, agurk, salatløg og dressing, dertil pommes frites.




Aftenmenu onsdag den 30-07-2025

Vi laver en god ret med fisk i dag.




Aftenmenu torsdag den 31-07-2025

Sommerfrikadeller med revet squash og gulerod, dertil kartofler, grønt og estragonsauce.




Aftenmenu fredag den 01-08-2025

Forret: Lille kartoffeltærte med champignon, cherrytomat og forårsløg.


Hovedret: Hamburgerryg med hvide kartofler, sommergrønt og smørsauce.




Aftenmenu lørdag den 02-08-2025

Hovedret: Helstegt kylling med persillekartofler, skysauce, grønt og agurkesalat.


Dessert: cheesecake med friske bær.




Frokostmenu søndag den 03-08-2025

Frokostmenu: Vi laver god frokost med både koldt og lunt.