Menuplan

Frokost 12.00 – 13.00
Middag 17.30 – 18.30
Frokost/brunch lørdag 11.30 – 12.30
Middag/frokost søn- og helligdage 11.30 – 12.30

Ret til ændringer forbeholdes

Aftenmenu i dag lørdag

Hovedret: Rosastegt culottesteg med hasselbach kartoffel, pebersauce og bagte rodfrugter.


Dessert: Chokoladekage.



Frokostmenu i morgen søndag

Sild med karrysalat, honningskinke med italiensk salat, skidne æg med sennepssauce, medister med rødkål, brød og smør. Forskellige oste med druer og kiks.


 



Aftenmenu mandag den 29-04-2024

Stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder.



Aftenmenu tirsdag den 30-04-2024

Chicken tikka Masala med ris og grønt.



Aftenmenu onsdag den 01-05-2024

Vegetarisk dag:  Quinoa-frikadeller med paprikasauce, stegte kartofler, smørdampede asparges og gulerødder.



Aftenmenu torsdag den 02-05-2024

Boller i karry med ris, grønt og mangochutney.



Aftenmenu fredag den 03-05-2024

Forret: Vol au vent med bacon- svampestuvning.


Hovedret: Kalvesteg med estrgonsauce, ratatouille og kartofler.



Aftenmenu lørdag den 04-05-2024

Hovedret: Nakkesteg med hvide kartofler, surt, grønt og skysauce.


Dessert: Citronfromagetærte med skum.



Frokostmenu søndag den 05-05-2024

Frokostmenu: Sild med karrysalat, æg og rejer, små frankfurtere med sennep og rødbede, marineret kartoffelsalat med pebre og mezzanotomat. Brød og smør.


Forskellige ost med kiks og druer.