Menuplan

Frokost 12.00 – 13.00
Middag 17.30 – 18.30
Frokost/brunch lørdag 11.30 – 12.30
Middag/frokost søn- og helligdage 11.30 – 12.30

Ret til ændringer forbeholdes

Frokostmenu i dag søndag

Stegte sild med karrysalat, røget filet med røræg og asparges, stegte kyllingelår med spidskålssalat, vegetariske forårsruller med sød chilisauce.


Fastelavnsboller :) 



Aftenmenu i morgen mandag

Frikadeller med persillesovs, kartofler og rødbeder.



Aftenmenu tirsdag den 05-03-2024

Spaghetti bolognese med frisk basilikum og parmesan.



Aftenmenu onsdag den 06-03-2024

Vegetarisk suppe med kokosmælk og søde kartofler, dertil hjemmebagt brød.



Aftenmenu torsdag den 07-03-2024

Dansk bøf med bløde løg, kartofler, skysauce og rødbeder.



Aftenmenu fredag den 08-03-2024

Forret: Aspargessuppe med kødboller, dertil flutes.


Culottesteg med hasselbach kartofler, grilltomat og sauce.



Aftenmenu lørdag den 09-03-2024

Hovedret: flæskesteg med rødkål, hvide kartofler, den gode sovs og agurkesalat.


Dessert: Svesketrifli med fløde.