Menuplan Gældende fra 1. juli 2024
Frokost alle hverdage,
søn- og helligdage kl. 12.00 – 13.00
Middag kl. 17.30 – 18.30

Jule- og nytårsaften serveres kun festmiddag.

Ret til ændringer forbeholdes

Ret til ændringer forbeholdes

Frokostmenu i dag søndag

Frokostmenu: Sild og karrysalat, kropølse med hjemmerørt remoulade og ristet løg, Koldanrettet dampet torsk med dressing, asparges og caviar, stegt medister med rødkål. Brød og smør. Oste med kiks og druer.



Aftenmenu i morgen mandag

Stegt kylling med mild sennepssauce, hasselbagt kartoffel og grønt.



Aftenmenu tirsdag den 15-10-2024

Hvidkålsrouletter med skysauce, hvide kartofler, asier og grønt.



Aftenmenu onsdag den 16-10-2024

Stegt laks med gremolata, serveres med cremet spinat, forårsløg og tomat, dertil ris.



Aftenmenu torsdag den 17-10-2024

Hakkebøf i fad med champignon, chorizo og en masse dejligt grønt, dertil krydrede kartoffelbåde.



Aftenmenu fredag den 18-10-2024

Hovedret: Braiseret lammekølle med flødekartofler og grønt, dertil bønnesalat.


Dessert: Lune pandekager med nougatis.



Aftenmenu lørdag den 19-10-2024

Forret: Svampesuppe med vores populære hjemmebagte flutes.


Hovedret: Panerede mørbradbøffer med brasede kartofler, pebersauce og grønt.



Frokostmenu søndag den 20-10-2024

Frokostmenu: Sild og karrysalat, røget mørbrad med æggestand, lun leverpostej med champignon og bacon, små pariserbøf med peberrod, løg, æggeblomme og rødbede. Brød og smør. 


Oste med kiks og druer.



Aftenmenu lørdag den 09-11-2024  Special menu

Mortens aften 


Andesteg med brune og hvide kartofler, rødkål, agurkesalat, Waldorfsalat og den gode sovs.


Dessert: Gammeldags æblekage.



Frokostmenu søndag den 08-12-2024  Special menu

Årets Gode julefrokost.