Hovedret: Rosastegt culottesteg med hasselbach kartoffel, pebersauce og bagte rodfrugter.
Dessert: Chokoladekage.
Sild med karrysalat, honningskinke med italiensk salat, skidne æg med sennepssauce, medister med rødkål, brød og smør. Forskellige oste med druer og kiks.
Stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder.
Chicken tikka Masala med ris og grønt.
Vegetarisk dag: Quinoa-frikadeller med paprikasauce, stegte kartofler, smørdampede asparges og gulerødder.
Boller i karry med ris, grønt og mangochutney.
Forret: Vol au vent med bacon- svampestuvning.
Hovedret: Kalvesteg med estrgonsauce, ratatouille og kartofler.
Hovedret: Nakkesteg med hvide kartofler, surt, grønt og skysauce.
Dessert: Citronfromagetærte med skum.
Frokostmenu: Sild med karrysalat, æg og rejer, små frankfurtere med sennep og rødbede, marineret kartoffelsalat med pebre og mezzanotomat. Brød og smør.
Forskellige ost med kiks og druer.