Frokostmenu: Sild og karrysalat, kropølse med hjemmerørt remoulade og ristet løg, Koldanrettet dampet torsk med dressing, asparges og caviar, stegt medister med rødkål. Brød og smør. Oste med kiks og druer.
Aftenmenu i morgen mandag
Stegt kylling med mild sennepssauce, hasselbagt kartoffel og grønt.
Aftenmenu tirsdag den 15-10-2024
Hvidkålsrouletter med skysauce, hvide kartofler, asier og grønt.
Aftenmenu onsdag den 16-10-2024
Stegt laks med gremolata, serveres med cremet spinat, forårsløg og tomat, dertil ris.
Aftenmenu torsdag den 17-10-2024
Hakkebøf i fad med champignon, chorizo og en masse dejligt grønt, dertil krydrede kartoffelbåde.
Aftenmenu fredag den 18-10-2024
Hovedret: Braiseret lammekølle med flødekartofler og grønt, dertil bønnesalat.
Dessert: Lune pandekager med nougatis.
Aftenmenu lørdag den 19-10-2024
Forret: Svampesuppe med vores populære hjemmebagte flutes.
Hovedret: Panerede mørbradbøffer med brasede kartofler, pebersauce og grønt.
Frokostmenu søndag den 20-10-2024
Frokostmenu: Sild og karrysalat, røget mørbrad med æggestand, lun leverpostej med champignon og bacon, små pariserbøf med peberrod, løg, æggeblomme og rødbede. Brød og smør.
Oste med kiks og druer.
Aftenmenu lørdag den 09-11-2024
Mortens aften
Andesteg med brune og hvide kartofler, rødkål, agurkesalat, Waldorfsalat og den gode sovs.