Forret: Et stykke med røget laks og stuvet spinat.
Hovedret: Koteletter i fad med kartoffelrøsti og grønt.
Hovedret: kalvefilet med ratatouille og flødekartofler.
Dessert: Tuckiksekage med marengs , creme og friske bær.
Frokostmenu: Vi laver en god frokost med både koldt og lunt.
Stegt flæsk med persillesovs og rødbeder.
Stegt kylling med mild sennepssauce, stegte kartofler og grønt.
Vi laver en god fiskeret i dag.
Hakkebøf i fad med champignon, chorizo, dertil kartoffelbåde og grønt.
Beboerønske: Gammeldags oksesteg med perleløg, bønner, hvide kartofler, skysauce og surt.
Dessert: Citronfromage med skum og pynt.
Hovedret: Forloren hare med hvide kartofler, rødkål og den gode sovs. Tyttebær og agurkesalat.
Dessert: Jordbærgrød med fløde.
Frokostmenu: Vi laver en god frokost med både koldt og lunt.
Svensk Pølseret, dertil grøn mixed salat og brød.
Hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler og rødbeder.
Indisk Dahl med raita og naanbrød.
Kalkunschnitzel med brasede kartofler, ærter og paprikasauce.
Forret: Kartoffelsuppe med forårsløg, bacondrys og hjemmebagt brød.
Hovedret: Skinke med blomkålsgratin, stegte store kartoffeltern og skysauce.
Hovedret: Grillkøller med flødekartofler og grønt.
Dessert: Trifli med hindbær og citroncreme.
Frokostmenu: Vi laver god frokost med både koldt og lunt.
Grillet kotelet med rygeost-kartoffelsalat og smørstegte bønner.
Burger med bøf, ost, tomat, salat, agurk, salatløg og dressing, dertil pommes frites.
Vi laver en god ret med fisk i dag.
Sommerfrikadeller med revet squash og gulerod, dertil kartofler, grønt og estragonsauce.
Forret: Lille kartoffeltærte med champignon, cherrytomat og forårsløg.
Hovedret: Hamburgerryg med hvide kartofler, sommergrønt og smørsauce.
Hovedret: Helstegt kylling med persillekartofler, skysauce, grønt og agurkesalat.
Dessert: cheesecake med friske bær.
Frokostmenu: Vi laver god frokost med både koldt og lunt.
Siden tog 1,61 sekunder om at loade